Sneakerwinkel Drip Drops opent tweede filiaal in Vlaanderen

Nadat het Amerikaans-Belgische sneakerplatform online verscheen, heeft het twee jaar later vestigingen in Brussel en recentelijk Antwerpen. Met een mooie verzameling aan exclusieve sneakers hoopt Drip Drops ook in Antwerpen volk aan te trekken.

Sebastian en Marshall wonen al jaren in België maar zijn afkomstig van de Verenigde Staten. Exclusieve sneakers van populaire merken zoals Nike, Air Jordan en Yeezy zijn al langer een grote hype in Amerika. Met hun winkels in België en hun online shop willen ze de hype nu ook in België groter laten worden. Momenteel lukt dat aardig, want de winkel kreeg al een hele hoop klanten over de vloer.

Prijzen voor dergelijke sneakers kunnen erg variëren. Voor de ene betaal je 150 euro, voor de andere dan weer 500 euro. Ook unieke sneakers zoals de ‘Chunky Dunky’, een samenwerking tussen Nike en Ben & Jerry’s, zitten in het aanbod, maar daar zal je alvast iets dieper in de buidel voor moeten tasten.

Auteurs | Sam Vergauwen, Tuur Smeets, Wies Deferm

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Leven in tijd van Corona