Studenten AP Hogeschool doen mee aan Student Late Night

Studenten van Journalistiek van de AP Hogeschool Antwerpen doen mee aan Student Late Night. Het studentenproject op de VRT-jongerenzender MNM mag ondertussen 10 kaarsjes uitblazen. Samen met vijf andere hogescholen presenteren ze gedurende de krokusvakantie een radioshow.

De derdejaarsstudenten journalistiek presenteren woensdag 22 februari drie uur lang, van 21 uur tot middernacht, een radioshow. Het thema van de avond zal ‘de eerste keer’ zijn. Daarbij zal het onder andere gaan over de eerste keer alleen met de auto rijden, de eerste keer je schoonouders ontmoeten en je eerste échte job. De radioshow zal een heel aantal sprekers ontvangen.

Yente Van der Sande en Stef Van den Bergh zullen woensdag de hele show aan elkaar praten.  “Onze show zal gedurende drie uur lang gaan over de eerste keer. Woensdag is het dan ook onze eerste keer op nationale radio. Dat vinden we best spannend”, aldus Yente en Stef.  Student Late Night is voor velen al een springplank geweest. Onder andere Dorianne Aussems en Kawtar Ehlalouch, die beiden journalistiek hebben gestudeerd aan de AP Hogeschool in Antwerpen, konden hun carrière als radiomaker hierdoor starten. 

Studenten van onder andere het RITCS Brussel, Artevelde Gent en Thomas More Mechelen nemen deel aan het project.  Zet woensdag 22 februari alvast in je agenda en volg ons live: https://mnm.be/programmagids/student-late-night.

Student Late Night loopt van 20 tot 25 februari, telkens van 21 uur tot middernacht.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
100 jaar oude sterrenwacht heropent in het centrum van Antwerpen: ’Veel mensen weten niet wat je kan zien door een sterrenkijker’