Kiosk op Groenplaats verdwijnt

De kiosk op de Groenplaats in Antwerpen verdwijnt eerder dan verwacht. Dit besliste burgemeester Bart De Wever (N-VA). De kiosk die gebruikt wordt door dak- en thuislozen, zorgt voor veel overlast volgens de stad. Ook zou er vaak sprake zijn van openbare dronkenschap en vechtpartijen. Momenteel zoekt het CAW een oplossing voor de toenemende daklozen in Antwerpen.

Met de heraanleg van de Groenplaats in 2025 zou de constructie sowieso zijn afgebroken. Nu blijft alleen de sokkel staan omdat ze onderdeel uitmaakt van het premetrocomplex en toegankelijk moet blijven voor bevoegde diensten.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Zorgt het woord ‘burger’ in veggieburger voor verwarring?