afval recycleren

Vlaamse bedrijven moeten meer recycleren

Het restafval bij bedrijven daalt niet snel genoeg. Vlaamse bedrijven produceren ruim 900.000 ton restafval. Dat moet fors minder. Het bedrijfsafval is op 9 jaar tijd met ongeveer 3 procent gedaald. Maar hiermee wordt de doelstelling van 15 procent niet bereikt. Daarom zal OVAM haar campagne herlanceren om de daling van het bedrijfsafval verder te versnellen, dat zegt Jan Verheyen, woordvoerder bij de Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij. 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
City Pirates
Algemeen directeur City Pirates Michiel De Visschere: “City Pirates moet een thuis worden voor onze jongeren”