Xior_Studenthousing

Vlaamse regering investeert in duurzame koten

De Vlaamse regering investeert flink, zo’n 220 miljoen euro, voor de bouw van duurzame studentenkoten. Volgend jaar staan er meer dan 3.000 van deze groene koten op de planning. Maar ze kosten meer. Slechts 40% van de Vlaamse studenten is bereid om die extra kosten te dragen, en dit percentage daalt volgens het Kotkompas-onderzoek van Diggit Studentlife en Stadim. Die duurzame koten zijn beter opgeknapt en zuiniger in het gebruik, wat resulteert in lagere energierekeningen, maar toch blijven ze duurder.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Frustratie