Brussels Airport verwacht 850 000 passagiers in de kerstperiode

Het wordt een gezellige kerst in de luchthaven van Zaventem. Brussels Airport verwacht deze kerstperiode zo’n 850 000 passagiers. Dat heeft ze laten weten. De luchthaven is er echter goed op voorbereid. De vertrekhal is versierd met lichtjes en kerstbomen. Er zijn verassingen en activiteiten voorzien voor jong en oud. Vrijdag verwacht de luchthaven zo’n 60 000 passagiers waarvan 32 000 vertrekkende. Het worden dus lange rijen, maar saai zal het niet zijn.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Armoede is erfelijk: “Wij helpen nu iemand van wie de ouders en grootouders ook al langskwamen”