Panne en lichte paniek tijdens ‘James de musical: Live on stage’

Zaterdag 20 april was er een onverwachte panne tijdens de live uitvoering van ‘James de Musical’ in de Lotto Arena. De storing begon tijdens het vijfde nummer van de show en duurde ongeveer 30 minuten. Plotseling vielen het licht en geluid uit, wat voor enige paniek zorgde bij zowel de artiesten op het podium als de mensen achter de schermen.

Gelukkig wisten James Cooke en Niels Destadsbader snel het publiek te vermaken en de situatie te kalmeren. Ondertussen vond in het naastgelegen Sportpaleis een andere show plaats, Music Bank, die ook niet ongestoord doorging.

De exacte oorzaak van de panne is nog onbekend, maar men vermoedt dat het mogelijk door een kortsluiting werd veroorzaakt.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Café Den Trol
Camerasysteem na vandalisme aan café Den Trol