Rare Akuma

What to expect of ‘It’ll be okay.’

1 oktober dropped Rare Akuma zijn nieuwe EP ‘It’ll be okay’, maar wat kunnen we daar nu net van verwachten? Ik heb met de artiest gesproken en zal jullie eens vertellen wat jullie te wachten staat. SPOILER, you should mark it on your calendar!

-Cover ‘It’ll be okay’

Akuma vertelt me meteen dat de naam van zijn EP iets is dat hij moest horen. Hij had te veel stress en zorgen, niet enkel zijn leven bezorgt hem veel stress maar ook wat de toekomst zou kunnen brengen was een zorg voor de artiest. Deze EP is voor de rapper het hoogtepunt waarbij hij zichzelf wijsmaakt dat zijn stress voor niets nodig is. Volgens hem kan hij even goed niet beginnen als hij zich zorgen begint te maken.

“De EP zelf draagt geen groot verhaal of boodschap, het zijn gewoon verhalen die me sad maken of vibe tracks”

Rare Akuma

De artiest vertelt me ook iets meer over de stijl van de EP, het gaat geen standaard project zijn. Er gaan namelijk meerdere genres te horen zijn op het project. Rare Akuma heeft er niet enkel Hip Hop muziek op staan maar ook Punk Rock, Metal, Drum and Bass en Klassieke muziek.

De verschillende genres gaan te horen zijn doorheen de 6 tracks, maar Akuma zal er niet alleen voor staan op dit project. Benz Pharaoh en Yung Xela zullen hem bijstaan op de EP met ieders een feature.

Wat de artiest na de release van zijn nieuwe EP gaat doen, moeten we nog afwachten. Maar terwijl jullie wachten op de release van ‘It’ll be okay.’ kunnen jullie nog genieten van bangers zoals ‘Vicinity Freestyle’ of ‘thisisyourlastchance’. En als je naar meer verlangt moet je zeker zijn vorige project ‘Akuma Season’ moeten checken!

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Het koloniale verleden van België en de EU: een vergeten periode ?