5 Series om je tijd te vullen in tijden van Corona

Het coronavirus verstoord het dagelijkse leven. In België zitten we in quarantaine en dus moeten we activiteiten verzinnen tegen de verveling. Met dit lijstje zit je uren aan je TV gekluisterd zit.

Peaky Blinders

Peaky Blinders is een Britse serie die zich afspeelt kort na de Eerste Wereldoorlog. Het gaat over een criminele bende (Peaky Blinders) geleid door Tommy Shelby en zijn familie. Ze moeten met de ene rivaal na de andere afrekenen om hun imago en inkomsten te verdedigen. Het verhaal is geschreven door Steven Knight die zich baseerde op waargebeurde verhalen die zijn ouders hem vertelden tijdens zijn jeugd. Het heerlijke aan deze serie is het sappige Britse accent van de acteurs.

Euphoria

Zendaye (The Greatest Showman) speelt in de serie Euphoria de hoofdrol. De serie – mede geproduceerd door rapper Drake – is er één van het huis van HBO. Het verhaal toont een werkelijkheid die voor iedere ouder een nachtmerrie is. Pubers die door middel van experimenteren zichzelf leren kennen. De experimenten zij zowel op seksueel gebied als druggerelateerd. Het is aangeraden om de serie te bekijken zonder kleine kinderen dit door het gebruik van naaktfoto’s in de serie.

Rick and Morty

In de animatieserie Rick and Morty zullen er momenten zijn waar u niet bijkomt van het lachen. De serie volgt de avonturen van de gestoorde wetenschapper Rick en zijn 14 jarige kleinzoon Morty. Er zijn 41 afleveringen die je kan bekijken en er zijn er nog meer onderweg volgens de maker Justin Roiland. Ondanks dat het een animatieserie is, is het niet gemaakt voor kinderen. Het is een programma voor volwassenen of jongeren.

Power

Power is een serie die recent zijn laatste aflevering uitzond. De serie volgt het dubbelleven van James ‘Ghost’ St.Patrick. Hij is een nachtclubeigenaar die zijn club heeft opgebouwd met drugsgeld. Hij is samen met zijn jeugdvriend en beste vriend Tommy, de grootste drugsdistributeur in New York. Hoewel James steeds meer legaal wil gaan en zijn illegale zaken achter zich wil laten wordt hij steeds er terug ingezogen door Tommy en andere randzaken. Er komt binnenkort een Spin-off op TV over de jeugd van Ghost. De muziek in deze serie is uitstekend gekozen, hoe kan het ook anders als 50 cent de serie produceert.  

Westworld

Momenteel loopt seizoen 3 van Westworld op televisie. De serie gaat over een sciencefiction-western themapark genaamd Westworld, waar de goed betalende gasten kunnen doen wat ze willen. De ‘hosts’ in het park zijn geprogrammeerde robots die alle hun eigen verhaallijn hebben, er zijn zo’n 2000 verschillende ‘hosts’ in het park. Het loopt goed mis voor de gasten wanneer de ‘hosts’ hun eigen wil ontwikkelen en die ook uitvoeren. De sets in Westworld zijn adembenemend en zeker de uren waard indien je beslist de serie te kijken.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
EK korfbal wordt jubileumeditie voor Belgische federatie