6 lichtpuntjes in deze donkere dagen.

In Quarantaine tot 5 april, hele dagen opgescheept zitten met je ouders, je irritante broer of zus, je zou voor minder helemaal zot worden. Maar voor alles is een oplossing. Daarom geef ik jullie 6 tips om je tijd te doden.

 1. You got a Friend(s) in me.
  Nee ik bedoel hiermee niet om met je vrienden af te spreken, maar om naar de serie Friends te kijken. Als je de serie ondertussen nog niet kent, op welke planeet heb je dan geleefd. Je zou jezelf zelfs een beetje moeten schamen. Ik raad dus aan om het zo snel mogelijk te kijken. Voor de trouwe fans zou ik zeggen, bekijk alle seizoenen nog eens. Van voor naar achteren en van achteren naar voor. Het is en blijft toch de beste serie in de geschiedenis.
 2. We better work this out
  Na al die calorieën van de nodige zakken chips of potten ijs tijdens het zetelhangen, kan je misschien wel wat sport gebruiken. En ook dit kan gewoon in je kot. Het enige wat je nodig hebt is sportkleding en een yogamatje. Zoek daarna naar verschillende workouts op Pinterest, Instagram of Youtube. Je kan tegenwoordig zelfs live workouts doen via verschillende websites of je sportclub. Maak je dus klaar voor een zomer met een perfecte summerbody.
 3. Take a walk
  Ben je al die intense workouts beu en heb je wat nood aan vitamine D, ga dan wandelen. Ontdek zo rustig je buurt en zijn mooie natuur of architectuur. Je hoeft dit niet alleen te doen. Neem je hond, je kat, je konijn of welk dier dan ook mee. Zo krijgen zij ook hun portie vitamine D. Als je liever iemand hebt om tegen te praten ga dan met één vriend of vriendin of familielid een tochtje maken. Denk eraan om zeker afstand te houden.
 4. Picture Perfect
  Je camera is in deze tijden je beste vriend. Neem daarom tijdens het wandelen altijd je camera of gsm mee. Wie weet wat je ontdekt in je eigen buurt. Speel met de functies op je camera om de perfecte foto te nemen. Probeer ook nieuwe dingen uit in Photoshop. Als je dan toch met twee gaat wandelen, is dit ook nog eens het perfecte moment om leuke foto’s te nemen van elkaar. Zo hou je jouw instagram ook nog up to date.  #howtosurviveinquarantaine
 5. TikTok around the clock
  Of je nu fan bent of niet, TikTok is een ideale app om je tijd te verdoen. Je kan er uren op scrollen of zelf video’s maken. Leer dansjes vanbuiten of doe even onnozel en misschien word jij de volgende TikTok ster.
 6. Facetime
  Misschien hoef je jouw ouders niet te missen, maar je vrienden en familie wel. Niet getreurd want onze generatie heeft de beste uitvinding ooit: Facetime. Geef zo je vrienden en familie een virtuele knuffel en vertel hem hoe hard je ze mist.
Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
EK korfbal wordt jubileumeditie voor Belgische federatie