Ouders nemen voorzorgsmaatregelen

Het nieuws gaat over niets anders dan het Corona-virus. Bij elke uitzending komt heel het gezin samen om naar het nieuws te kijken, omdat het bij mij thuis leeft en het een uitzonderlijke situatie is. Samen kijken naar het nieuws of naar tv überhaupt is iets wat niet vaak gebeurt bij ons thuis, meestal zijn mijn ouders ook niet thuis maar in deze situatie zijn ze heel de dag thuis. Hun reactie op het nieuws is meestal vrij paniekerig net omdat dit een ongeziene situatie is en niemand weet wat er nog zal gebeuren. Het feit dat in mijn opinie er ook langs alle kanten elkaar wordt tegen gesproken helpt de situatie niet en geeft me wantrouwen in de info die we krijgen.

Ikzelf blijf er vrij nuchter om en hou me gedurende dag wel bezig met dingen maar voor men ouders is het feit dat ze bijna heel de dag thuis zijn raar en hebben tegen de “verveling” hebben ze besloten om een Playstation 4 en VR-bril aan te schaffen en momenteel weten ze nog wel wat doen zoals bijvoorbeeld de kamers eens schilderen, maar hoe langer de quarantaine duurt, hoe meer ik ze “rare” dingen zal zien doen zoals games spelen.

Om de tijd te doden ben ik vooral bezig met het bekijken van films en series en speel ik meer als gewoonlijk games. Met vrienden heb ik eigenlijk niet zoveel contact gehad in deze periode omdat zij wel dingen hebben te doen zoals gaan werken, maar dit is voorlopig niet echt een probleem voor mij. Het lukt momenteel om me niet te vervelen maar hoe het verder zal verlopen is een groot vraagteken.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Technologieweek Brailleliga: “er is voor alles een oplossing”