Hij zou zomaar eens kunnen afvlakken

Kan jij je iets herinneren uit de actualiteit de afgelopen twee weken dat niet over het coronavirus ging? Niet dat er niks gebeurd is, integendeel. De media hebben echter bitter weinig moeite gedaan om ons op de hoogte te houden van andere zaken.

Toen het twee weken geleden allemaal begon kon in niet stoppen met de VRT NWS app keer op keer te herladen. Elke keer zag ik wel iets nieuws. En elke keer werd ik een beetje banger. Vandaag is dat niet veranderd.

Het is jammer, zo’n eindeloze toestroom van nieuws. Overal gaat het slechter. De landen waar het goed gaat kunnen wij nooit na doen, in andere landen moet het ergste nog komen. We worden overspoeld door grafieken en interactieve kaarten, en dagelijks zit Marc Van Ranst wel in een andere tv studio om te antwoorden op onze vragen. En die stellen we veelvuldig. Met z’n allen.

Dit gaat zeker nog een jaar duren, lees ik ergens. Even later lees ik dat het nooit nog zal zijn zoals vroeger. Geruststellend is anders.

Het ding is: het nieuws kunnen we niet veranderen, maar hoe we het opnemen wel.

Dus leg uw gsm even opzij en zet uw push meldingen vooral uit. De curve is vanavond nog altijd even steil als vanochtend. Hij zou zomaar eens kunnen afvlakken terwijl je niet kijkt.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Havenstudio aan het MAS opent de deuren met een workshop voor scholieren