5 SOCIAAL AMBIGUE ALTERNATIEVEN VOOR NETFLIX

De coronacrisis schreef ons drie weken thuis. Met al deze vrije tijd om handen, is het gevaarlijk makkelijk om aan een Netflix-marathon te beginnen om u tegen te zeggen. Maar om nu een lentepoets, een yogaretraite of een online masterclass te starten, is wat te veel van het goede. Daarom zijn hier vijf sociaal ambigue alternatieven om ons toch bezig te houden.

 1. BESPIED JE BUREN
  Blijf in uw kot, zei Maggie. Iedereen blijft dus in zijn[MOU1] kot. Met andere woorden: het ideale moment om eens uit te zoeken wat je buren allemaal uitspoken. Haal de verrekijker van onder het stof en kijk eens binnen bij de overkant. Om patronen en eigenaardigheden te spotten, pen je best alles zorgvuldig neer in een dagboek. Maak er iets leuks [MOU2] van met exacte tijdstippen, gerechtjes en kledij.
 2. KARAOKE OP HET TERRAS
  Het gaat niet om het winnen, maar om het spelen. Dit geldt ook voor karaoke. Gebruik je terras als podium voor jouw valse noten. Zet de radio aan en krijs mee met je favoriete onhaalbare klassiekers. Het zet je longen open, haalt de stress uit je borst en uit onderdrukte emoties. Enkel voordelen. Voor jou.

 3. ZUIP JE ZAT
  Laat de gesloten cafés jouw alcoholverslaving niet tegenhouden. Ga naar de winkel, loop het toiletpapier voorbij, en pak zoveel flesjes wit en rood mee als je kan dragen. Je kan ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds beginnen. Het maakt niet uit. Je moet toch nergens heen. Je mag morgen een kater hebben, je hebt toch niets te doen. Een flesje meer of minder, geeft geen verschil. Blijf creatief en experimenteer met cocktailtjes, proef streekbiertjes, drink een geturfde fles Whisky leeg. Blijf variëren.
 4. CYBERSTALK
  Gebruik je extra tijd nuttig en zet je achter je scherm. Doorzoek de volgers van je vriendje, vind patronen in je likes en bekijk de vakantie in 2011 van dat meisje waarbij je acht jaar geleden op school hebt gezeten. Scherp je FBI-vaardigheden aan en graaf diep door de online profielen op Instagram, Facebook en Twitter. Neem eens een kijkje op Pinterest en LinkIn, misschien heeft een kennis nog een gênante Myspace-pagina. Blijf op de hoogte van alle details van verre kennissen!
 5. STEL HET UIT
  Van  14 maart tot 5 april geen werk, school of sportactiviteiten, betekent drie weken thuis. Drie weken om je kleerkast ui te ruimen, je schoolwerk in te halen of een boek te lezen. Waarom dat vandaag doen, als het morgen ook nog kan? Hou je aan je dagelijkse routine en stel je taken gerust uit. Die betalingen regelen, die brief posten, die e-mail sturen; het kan perfect samen met alle andere klusjes op 4 april.

#staythefuckhome

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Enthousiastelingen Rune en Dorien
RecAP van een beire warme derde dag: “Heel blij dat ik ondanks mij Erasmus toch bij De Warmst Week kan zijn”