Corona bereidt ons voor op de zomer

We zitten opgesloten in onze huiskamers en kunnen (bijna) nergens naartoe. Wat moeten we doen met al die tijd die we te veel hebben? Hier zijn 5 bezigheden om je (nu al) voor te bereiden op de zomer!

  • Beestjes buiten

Veel tijd? Het ideale moment om je huis van boven tot beneden onder handen te nemen. Afstoffen, ramen poetsen, dweilen,… noem maar op. Poets alle bacteriën buiten voor een zomers en fris huis.

  • Groene vingers

Het is stilaan langer licht en de temperatuur stijgt dus kunnen we ons in de tuin bezig houden. Je tuin reorganiseren en die oude struiken wegdoen (als het containerpark open is) zodat je dit niet meer hoeft te doen bij 30°. Dan kunnen we van de zomer profiteren in onze prachtige tuin met een cocktail in de hand. Schol!

  • Werk aan je summerbody

Geef toe, de kilo’s van de feestdagen zitten nog steeds in de weg… Dan is het nu tijd om te sporten. Fietsen en lopen is nog niet verboden. Maar ook binnen kunnen we aan onze kathedralen werken, het internet staat vol work-outs en fitness-oefeningen voor het perfecte lichaam.

  • Netflix & chill

Ontspannen is ook essentieel om onze weerstand te versterken. En als we nu onze favoriete films en series bingewatchen, kunnen we als het stralend weer is, profiteren van de zon en massaal naar het zwembad trekken.

  • School is cool

Ik hoor je al zuchten… SCHOOL?! Ik geef toe: er zijn leukere dingen om je bezig te houden, maar geloof mij: het heeft enkel en alleen maar voordelen. Nu kan je je vrienden niet bezoeken of samen op café gaan, deze zomer wel! Gebruik je tijd om taken te maken en je voor te bereiden om de komende examens, want ze zullen er snel zijn. Hoe beter je je voorbereidt, hoe meer geslaagde examens je zal hebben. Niets leuker dan een zorgeloze zomer zonder herexamens, toch?

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Deelwagens maken deel uit van Green Deal