Baby wonder

Het hoeft niet altijd slecht nieuws te zijn deze tijden. Mijn zus is namelijk  bevallen van haar eerste kindje. Ik zelf ben voor de aller eerste keer tante geworden. Het is een meisje en ze heet Camille, we zijn allemaal super blij dat ze gezond is. Natuurlijk zijn er een aantal nadelen, in deze tijden bevallen. Zo mogen we bijvoorbeeld geen bezoek brengen. Zowel niet in het ziekenhuis, als bij hun thuis. Om toch een beetje betrokken te blijven stuurt Laura elke dag super veel foto’s. Dat is natuurlijk niet hetzelfde, maar zo blijven we toch een beetje op de hoogte.

Ze waren wel een keertje met de auto langs gereden zodat we ze vanachter glas even konden bewonderen. Het is natuurlijk niet hetzelfde. Er komt geen bezoek over de vloer, suikerbonen die blijven staan… Mijn kleine zus en ik zijn alle geboortekaartjes gaan rondbrengen met de fiets in de brievenbussen van familie en vrienden. We willen allemaal zo veel mogelijk helpen als het kan. Ook komen vele vrienden van Laura zwaaien aan hun huis en de vele facebook berichtjes zorgen ook voor enorm veel steun.

Het is speciaal om nu een baby te krijgen. Ze keken er al enorm lang naar uit en net voor de uitgerekende datum werd de lockdown aangekondigd. Het wordt later wel een uniek verhaal om na te vertellen. We hopen zoals iedereen dat dit allemaal snel achter de rug is. Als iedereen zich blijft houden aan de maatregelen, is er misschien een kans dat we haar snel eens kunnen gaan bezoeken en knuffelen.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Tankstation
Maximumprijs van benzine bereikt laagste prijs in drie jaar