Zakje geluk

Geluksbrengers

Genieten van kleine dingen deed ik sowieso al maar nu doe ik het nog harder dan ooit te voren!

Lange dagen alleen thuiszitten doet wat met een mens. In het begin is het een zaligheid om even wat langer in bed te snooze, te ontbijten in je pyjama, languit in de zetel te gaan liggen,… maar na 30 dagen raak je ook dat beu.

Ik vond dat ik toch nog meer moest genieten van de kleine dingen, mijn geluksbrengers, daar bedoel ik geen halsketting mee maar bv. een wrok-out, gaan wandelen, bloemen plukken die het huis opfleuren,…

Work-out van thuis uit
Work-out van thuis uit

Het zijn geluksbrengers omdat het heel simpel is. Het is simpel geluk en zo heb ze het liefst! Ik hoef geen dure wagen of een zwembad in mijn tuin. Lekker gaan wandelen en een frisse neus halen noem ik GELUK!

Ook besef ik op zo’n momenten hoe dankbaar ik moet zijn dat ik al dit mag meemaken. Ja, iedereen wil terug een normaal leven maar uiteindelijk hebben de meeste van ons het nog altijd goed!

Zoek gewoon voor jezelf een geluksbrenger!

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Hoe een sneltram niet zo snel op gang komt