Kerst brengt licht in dit duister jaar

Je denkt misschien dat het kerstseizoen nog lang niet voor nu is, zeker aangezien Halloween nog maar net voor de deur staat. Toch heb je de glinsterende kerstlichtjes misschien alweer buiten zien hangen. Verschillende mensen en gemeentes hangen ze nu al op. We hebben nood aan zoveel mogelijk licht in deze duistere tijd. De laatste maanden van het jaar zijn altijd al iets somberder: het weer wordt grimmiger en de dagen worden korter. Zeker in een jaar als dit, zal kerst voor de meeste mensen wat anders zijn dan gewoonlijk. Grote families kunnen niet samenkomen en een jenevershotje op de kerstmarkt moeten we ook dit jaar missen. Hopelijk kunnen alsnog de lichtjes de aangename kerstsfeer er bij iedereen wat inbrengen.

ColofonNaam
Tekstbadges_tekstThomas Hendriks
Eindredactie tekstPauline De Mulder
Eindredactie onlineJanne Genar
Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Jan Rummens over WK darts