Over de grens

Nu de winkels in heel België gesloten zijn, doen steeds meer mensen aan grensshoppen. In Nederland zijn de winkels wel open en dus steken heel wat Belgen de grens over om hun inkopen te doen. Door de onwetendheid hoelang deze sluiting gaat duren denken veel Belgische handelaars er aan om een pop-up store te openen in Nederland. Kledingzaak JF Mode heeft een vrouwenzaak in België en een mannenzaak in Nederland maar nu met de nieuwe coronamaatregelen mag de Belgische winkel niet meer open.

ColofonNaam
AudioLisa Debeuckelaer
Eindredactie tekstEva Geers
Matilda Jack
Lisa Debeuckelaer
Eindredactie onlineLuka Dams
Phéline De Piere
Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Snurken wat doe je eraan?