Een afgesloten Meir

De Meir in Antwerpen op donderdag, 7 januari, om 11 uur. De solden zijn een paar dagen geleden van start gegaan. Waar vorig jaar grote welkom borden stonden, staan nu borden met corona regels en desinfecterende handgel klaar. Elke verkoper een mondmasker op en als iemand een vraag heeft, is het met 1,5 meter afstand. Plexiglas aan de kassa en richtingspijlen op de grond zijn de nieuwe norm.

Marlies Luyten

Op verschillende plaatsen staan dranghekken die de Meir afsluiten van de rest van Antwerpen. Er lopen verschillende personen rond in fluorescerende jassen die iedereen goed in de gaten houden.  Om af en toe te vragen om het mondmasker goed op te zetten. Iedereen is op zijn hoede en kijkt goed in het rond. Ze zijn het beu, ze willen naar buiten, ze willen hun gewone leven terug.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Twee handen houden een papier vast waar #StopAsianHate op staat
Racisme tegenover Aziaten neemt ernstig toe