Kenneth Dée (VTM Nieuws): “VTM Nieuws was vanaf het begin mijn streefdoel”

Kenneth Dée, technologiejournalist bij VTM Nieuws, studeerde veertien jaar geleden af aan AP. Met zijn succes verdient hij een plek in onze Wall of Fame. In onderstaande video vertelt hij over hoe hij de richting Journalistiek heeft ervaren.

Bron foto: Kenneth Dée, DPG Media

Dankzij zijn opleiding heeft hij zijn droom kunnen waarmaken en versterkt hij momenteel de nieuwsredactie bij VTM. Daarnaast geeft hij ook les aan toekomstige nieuwe collega’s. “Journalistiek is nog nooit zo moeilijk en zo makkelijk geweest.”


Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
bekerfinale Antwerp Student League
Antwerp Student League voert nieuw klassensysteem in om niveauverschil te counteren