Lectoren-editie

Wall Of Fame: ‘lectoren-editie’

Gewoonlijk zet de ‘Wall Of Fame’-rubriek oud-studenten journalistiek in de schijnwerpers. Maar wat met onze oud-lectoren -of mag ik gepensioneerde zeggen- ? Zij hebben zich jarenlang gesmeten om van ons de beste in ons vakgebied te maken. Ook zij verdienen een plaatsje op deze ‘Wall Of Fame’.

Wilfried Vanderhaegen, ‘Willie’ voor de vrienden en zo dus ook voor zijn radiostudenten, stond bekend als ‘de’ radio-lector van de AP Hogeschool. Sinds vorig jaar is hij op pensioen maar dat weerhield hem niet om nog eens dag te komen zeggen in de Meistraat.

We vroegen aan hem om één oud-student te noemen, die hij graag nog eens zou terugzien. Zo blikten Wilfried & oud-radio-student William Chiu, afgestudeerd in 2011, op nostalgische wijze samen terug op hun momenten hier op school.

De dilemma-quiz

Studio Brussel of MNM?

Wat is het belangrijkste bij de radio: de muziek of de presentator?

Een voxpop (korte audio met meningen van op straat) of een podcast (uitgebreide radiodocumentaire)?


Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
dierenarts met bloedzak
Eerste distributiecentrum voor honden en kattenbloed opent in Antwerpen