Stijgende energieprijzen, hoe kunnen we zelf besparen?

De energiefacturen blijven stijgen. Tegenover dezelfde periode vorig jaar betaal je meer dan 600 tot 700 euro extra. Het lijkt er niet op dat deze prijzen snel gaan dalen. Tijdens de winterperiode zullen we meer energie verbruiken waardoor gezinnen rekening moeten houden met nog zo’n 500 euro extra uitgave bovenop de al gekende prijsstijging. Hierdoor krijgen veel Vlaamse gezinnen het steeds moeilijker om rond te komen. We kunnen ons steentje bijdragen door zelf duurzaam om te gaan met energie.  

Beluister hieronder het nieuwsbericht.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Alcohol verliest aan populariteit bij studenten