fietser deliveroo

Deliveroo voor de rechtbank gesleept

Deliveroo riskeert een zware straf. Eind oktober is de rechtszaak tegen het bedrijf begonnen. Er is veel onduidelijkheid over de sociale bescherming waar de bezorgers recht op hebben. Ze zouden bij ongevallen niet verzekerd zijn. Hulpchatters (dispatchers die de bezorgers uitsturen) vragen volgens getuigenissen van Deliveroo na een ongeluk zelfs aan de bezorgers of ze toch nog de bestelling kunnen langsbrengen. Ook over hun statuut wordt er verwarring gezaaid. Komen de riders met lichtblauwe pakjes ons eten nog leveren? 
Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Voetbalveld
Stad Antwerpen ondertekent Green Deal project