“Slimme” parkeerverbodsborden met gps-tracker

De stad Antwerpen neemt “slimme” parkeerverbodsborden in gebruik. Het gaat om tijdelijke borden die je plaatst bij werken of een verhuis. De parkeerverbodsborden hebben een ingebouwde gps-tracker en een bewegingssensor. Als de borden verplaatst worden, krijgt de stad hier meteen melding van. Vaak worden deze verkeersborden gestolen door studenten of worden ze verplaatst door iemand die meer plek nodig heeft om te parkeren. De stad Antwerpen wil dat nu vermijden. De komende weken zullen er steeds meer “slimme” parkeerverbodsborden in gebruik genomen worden en de oude zullen geleidelijk aan verdwijnen. 

Auteurs| Lotte Horemans, Robine Verheyen

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
“Het onderwijs moet flexibel zijn voor mensen met een diverse achtergrond, niet andersom”