ondernemen mode antwerpen

Stad Antwerpen ondersteunt 3 modeondernemers

De stad Antwerpen ondersteunt financieel drie innovatieve projecten van modeondernemers. Antwerpen wil de modesector in de stad versterken. De drie winnaars gaan voor duurzame en digitale mode.

Het eerste project dat de stad steunt, is COSH!, een online platform dat consumenten helpt om bewust te kiezen voor duurzame kledij bij lokale handelaars. Ze willen meer klanten aantrekken naar lokale en duurzame winkels.

Daarnaast is het project van het bureau Mutani gekozen dat bezig is met het ontwikkelen van digitale mode voor games. Enkele modeontwerpers van Antwerpen werken samen met digitale ontwikkelaars aan een online catalogus.


De derde winnaar is Polygonal, zij werken aan een online platform dat kledingpatronen ontwerpt, aanpast en deelt. Het project brengt deskundigen uit de modewereld samen met experten in wiskunde en algoritmen.

In juni kwam er een specifieke oproep naar de modesector toe. De jury koos uit 18 inzendingen 3 projecten die financiële ondersteuning krijgen. De projectoproepen zijn een deel uit het actieplan ‘Wie mode zegt, zegt Antwerpen’, een plan met als toekomstvisie de modesector in de stad te versterken.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Afbeelding scoutsleden in formatie
Jeugdbewegingen trekken weinig jongeren met een migratieachtergrond aan: “Een divers publiek bereiken vraagt ook een diverse aanpak”