Stad Leest geeft startschot voor boekenmaand

Boekhandel Stad Leest Oudaan organiseert ‘De Langste Signeersessie’ tussen 30 oktober en 7 november in Antwerpen. Negen dagen lang zullen Vlaamse auteurs signeren in een glazen container. ‘t Stad begint te lezen.

De Antwerpse boekenwurmen missen sinds 2019 hun jaarlijkse hoogmis. De bekende Boekenbeurs is inmiddels al enkele jaren op zoek naar nieuwe organisatoren. Het zit in de Antwerpse handjes om jaarlijks vele boekenwurmen te verwennen met een groots boekenfestijn. Al bijna 90 jaar lang staat november bekend als dé boekenmaand, die heel Vlaanderen naar Antwerpen lokt.

Boekenhandel Stad Leest voelt de drang om deze traditie verder te zetten, daarom organiseren ze hun eigen kleine boekenfestijn. Zo krijgen lezers de unieke kans om hun favoriete auteurs te ontmoeten. Charlotte Van den Broeck, Herman Brusselmans, Joke Van Leeuwen en Leen Dendievel scherpen alvast hun pen.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Software beveiligingsbedrijf ESET waarschuwt voor privacyrisico’s bij fitnesstrackers