Een pakje

Joe bezorgt kinderen in armoede een warme kerst met ‘Pakje Van Je Hart’

Vanaf dinsdag 30 november lanceren Joe-dj’s en ambassadeurs Sven Ornelis, Anke Buckinx, Raf Van Brussel en Rani De Coninck ‘Pakje Van Je Hart’. Joe wil met deze actie ervoor zorgen dat elk kind een kerstcadeau krijgt, want elk kind verdient een kerstcadeau.

Heel Vlaanderen kan kerstcadeaus schenken aan kinderen uit kansarme gezinnen. Dat kan via www.pakjevanjehart.be, in het Joe Christmas House of via de rijdende Joe Pakjestruck. De Pakjestruck zal vanaf 7 december rondtrekken door Vlaanderen samen met de Joe-dj’s.

Er kunnen één of meer pakjes geschonken worden van verschillende waarden. De schenker kan bovendien kiezen voor welke leeftijdscategorie en wat voor pakje die schenkt. Vzw Kindergeluk zorgt er dan voor dat elk kind in armoede een voucher krijgt voor een cadeautje. Namiddagshowpresentatoren Raf en Rani: “Joe is al jaren begaan met de gezinnen die het financieel moeilijk hebben en geen cadeautje kunnen kopen. Samen met onze luisteraars zorgen we voor het ultieme kerstgevoel voor iedereen!”

Auteur: Noa Smolders

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Fien Liessens (25): “Ik beschrijf mezelf altijd als de wandelende Instagram van Flair”