De gesloten winkel van IMS in Shopping Stadsfeestzaal

Digitalisering eist zijn tol: International Magazine Store sluit de deuren in Shopping Stadsfeestzaal

In Shopping Stadsfeestzaal kan je voortaan niet meer terecht bij International Magazine Store (IMS) voor internationale kranten en magazines. De sluiting van de zaak is het gevolg van de digitalisering van de media.

“Twee speciaalzaken op vijf minuten fietsafstand is tegenwoordig te veel voor Antwerpen”, vertelt eigenaar Dirk Willems. Dat de keuze om de winkel op de Kaasrui open te houden, en niet die van Shopping Stadsfeestzaal, komt doordat het huurcontract afloopt.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Non-Fu… Non-Fundi… Non-Fungible Watte?