Zes jonge talenten lanceren podcast over mentaal welzijn

Vandaag lanceert de podcast Maanlopers haar eerste aflevering. Zes oud-studenten journalistiek maakten een podcast over mentaal welzijn bij jongeren en kregen daarbij de steun van de stad Antwerpen. Ze bespraken zes thema’s, waaronder identiteit en eenzaamheid. Dat deden ze met zes kwetsbare jongeren die zelf door een moeilijke periode gingen, om taboes in onze samenleving bespreekbaar te maken. Het is een podcast voor en door jongeren, die herkenbaar moet zijn en laat zien dat niemand er alleen voor staat.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
De Marina
Karen François: “Ik doe dit om op een veilige manier nieuwe mensen te ontmoeten”