Slachtofferhulp tijdens de feestdagen

Slachtofferhulp voor mensen die geconfronteerd werden met zelfdoding krijgt meer telefoons tijdens de feestdagen. Het is een tijd die gekend staat bij velen voor familie en vrienden. Maar voor anderen is het een zware periode.

De feestdagen staan voor de deur en dat zorgt voor meer ondersteuningsaanvragen bij de telefonische hulpdiensten van slachtofferhulp voor zelfdoding. Volgens Lore Vonck, hoofd van de werkgroep rond rouwen na zelfdoding, zijn de feestdagen een periode die zwaar valt bij veel nabestaanden.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Ashley (20): “We willen niet nog eens zeven weken apart leven”