Full Circle: het evenement dat jonge muzikanten kansen biedt

Full Circle verenigt voor de vijfde keer het Antwerpse nachtleven met muziek en cultuur. Van 10 tot 12 November kan je met slechts één ticket meer dan 100 Belgische artiesten zien. Rick Baguette, stagehost van ‘Maison Maison’: “Deze editie wordt de grootste ooit. Ook wij openen dit jaar opnieuw onze deuren voor het festival.” 

Full Circle focust zich volledig op lokale muziek. De line-up van het stadsfestival is 100 procent Belgisch. In België hebben we een overvloed aan talent. Om een goed festival aan te bieden hebben we geen grote internationale zangers nodig. Full Circle biedt opportuniteiten aan jonge muzikanten. Vooral Antwerpse muzikanten zien dit als een kans om door te breken”, zegt Rick Baguette.  

Voor ieder wat wils 

Meer dan 20 locaties nemen deel aan het stadsfestival. Het gaat van klassieke feestplekken zoals clubs tot unieke plekken zoals boten. Je kan onder andere terecht bij Trix, het MAS, het FoMu, Permeke en Maison Maison.  

Full Circle brengt een divers publiek samen met hun uniek programma. Liefhebbers van raves, maar ook van exposities en concerten zijn aanwezig. “Full Circle biedt een inclusief en uitgebreid programma. Verschillende muziekgenres komen aan bod, dus er zit zeker voor iedereen iets bij”, aldus Rick Baguette. 

De tickets voor donderdag en vrijdag waren snel uitverkocht. Zij die nog een ticket willen bemachtigen, moeten snel zijn. Je kan ze kopen in de ticketshop van Full Circle.  

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Scherm met affiche Nite Sh ft
Modemuseum opent zijn deuren voor dansers en muzikanten