beveren-antwerp reacties

Bekijk: reacties van Beau Reus en Joachim Van Damme na SK Beveren-Antwerp

Voor SK Beveren stopt het bekeravontuur na een nipte nederlaag tegen Antwerp. Na 120 bloedstollende minuten en een strafschoppenreeks die eindigde in het voordeel van de bezoekers, was het ‘The Great Old’ dat aan het langste eind trok.

Een volledig uitverkochte Freethiel, zorgde voor sfeer nog voor de match begon, iets waar Beau Reus, de doelman van SK Beveren zichtbaar van genoot. Joachim Van Damme kijkt dan weer met opgeheven hoofd terug op deze mooie prestatie van het team. Een zure nederlaag voor Beveren, al zal de teleurstelling snel plaats maken voor trots en tevredenheid. Bekijk hieronder de reacties van Joachim Van Damme en doelman Beau Reus.

SK Beveren doelman Beau Reus: “Vandaag was het echt een genot om op het veld te staan, iedereen zong mee.”

Reactie van SK Beveren middenvelder Joachim Van Damme: “We hebben er alles aan gedaan en kunnen onszelf niks verwijten.”

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
het paleis
Cultuursector op slot stuit op veel reactie, manager Alex Agnew: “We houden ons flink, maar vanbinnen worden we opgevreten”