wegwijzer Urban Trail

Negende editie van de ‘Urban Trail’ loopt op 20 november langs iconische gebouwen in Antwerpen

In Antwerpen zal op zondag de ‘Liantis Urban Trail Antwerp’ plaatsvinden. Een groep van zo’n 8.000 lopers zal daar een traject van zeven of twaalf kilometer afleggen. Nieuw dit jaar zijn onder andere het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen en De Tafel van Vier.

De wedstrijd loopt elk jaar doorheen het centrum van Antwerpen maar ook door interessante gebouwen. De lopers starten en eindigen op de Gedempte Zuiderdokken in het nieuwe Zuiderpark. Nieuwe locaties dit jaar zijn het KMSKA dat na een renovatie van elf jaar recent weer de deuren opende en de set van De Tafel van Vier, de talkshow gepresenteerd door Gert Verhulst. De lopers die kozen voor het traject van twaalf kilometer mogen daar ook nog eens het gerenoveerde stadhuis bij rekenen. 

In totaal zullen de lopers van de langste route negentien gebouwen kunnen bezichtigen en de lopers van de kortere route acht gebouwen. “Ondertussen heeft het evenement een zodanige bekendheid dat er vaak zelf locaties zijn die ons contacteren met de vraag of we niet willen langskomen”, zegt Greg Broekmans organisator van de Urban Trail. Ondanks het slecht voorspelde weer zijn er dit jaar wel meer kandidaten dan de voorbijgaande jaren.  

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Uitstel is geen afstel