Afrikaanse kunstenares plakt tekening op muur in WZC Olijftak

Parade Noorderlicht brengt kunst en buurt samen

Op 24 november vond de Noorderlichtparade plaats, een wandeling door Antwerpen-Noord die is ontstaan uit een samenwerking tussen buurtbewoners, organisaties en artiesten. Multiculturaliteit stond centraal. Doorheen de wandeling zijn er 20 stops waar je kon proeven, luisteren en kijken naar werken van verschillende artiesten. Organisator Kris van ’t Hof ziet de wandeling als 1 groot kunstwerk: “Muziek, performance en beeldende kunst komen samen in Antwerpen Noord”.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Schaken
Schaken wordt steeds populairder