Stef en Fraukje sloten de week af

RecAP van een prettige vierde dag en een hartverwarmende vijfde dag

Aan alle mooie liedjes komt een eind. Zeer cliché, maar helaas de waarheid. Zo loopt onze Warmste Week ook op zijn eind. Gelukkig niet zonder eerst nog een laatste keer terug te blikken op onze fijne activiteiten en mooie plaatjes gedurende de twee laatste dagen.

Op donderdag was het al met gezonde spanning uitkijken naar vrijdag. De slotshow was in volle voorbereiding en de laatste kaartjes vlogen de deur uit. Helaas viel ons pannatoernooi letterlijk in het water. Tijdens de middag was er gelukkig nog tijd voor ontspanning. Nova en Carlotta deden ons het slechte weer vergeten en zorgden een uur lang voor allerlei plaatjes en leuke verhaaltjes.

Blik in de toekomst

Carlotta bood een blik in de toekomst dankzij haar tarotkaarten

Vrijdag was het dan eindelijk tijd voor de bekendmaking van ons opgehaalde bedrag. Tijdens de slotshow werd dit bekend gemaakt. Het was nog even in spanning afwachten tot iets voor 14 uur. Carlotta probeerde al even in de toekomst te kijken met haar tarotkaarten, maar helaas kon zij het bedrag ook nog niet voorspellen. Gelukkig was er genoeg anders te voorspellen. Een hele boel mensen waren benieuwd naar hun nabije of verre toekomst.

Een ongelofelijk bedrag

Yenthe en Robbe sloten de week af

Intussen hielden Stef en Fraukje zich bezig met hun show, net als Robbe en Yenthe. Twee duo’s ‘APlossers’ voor de prijs van één. Vrijdag werd er in plaats van één uur, twee uur radio gemaakt. Helemaal op het einde werd het bedrag dan eindelijk bekend gemaakt.

Al de aangevraagde plaatjes, kaartjes, poppetjes en activiteiten leverden een totaal bedrag op van 437 euro op! Dat bedrag is integraal overgemaakt naar De Warmste Week om de strijd tegen kansarmoede aan te gaan. Enorm bedankt aan iedereen die deze actie mogelijk heeft gemaakt. Ons hart loopt over van warmte. Op naar een nieuwe actie volgende jaar.

Vlammen maar!

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Speedpedelec
Flitsvrije speedpedelecs: elektrische fietsen blijven onder de radar