Kerst in Antwerpen

Antwerpen weer versierd met kleurrijke kerstverlichting

Naar jaarlijkse traditie wordt Antwerpen ook dit jaar weer aangekleed met vrolijke kerstverlichting. Versierde kerstbomen, gigantische kerstballen en de typische slingers met de Antwerpse ‘A’ erin verwerkt nodigen menig voorbijganger uit om een leuke foto te nemen.

Antwerpen heeft wel vaker iets met lichtshows. Jaarlijks passeert het China-Light festival in de Zoo van Antwerpen en vorig jaar werden we nog verwend met de immens populaire ‘Van Gogh: The immersive experience’ expo.

Energiecrisis

Deze kerstverlichting is een fijne manier om iedereen gratis van de Antwerpse lichtkunst te laten genieten. Ondanks de duizenden brandende lichtjes hoeft men voor de energieprijzen niet te vrezen; dit soort LED-lichtjes verbruikt namelijk maar een minimale hoeveelheid elektriciteit. Dat is dan ook de reden waarom Antwerpen ze blijft gebruiken: deze lichtfestijnen zijn niet al te duur en bovendien een groot hulpmiddel tegen de zogenaamde ‘winterdip

Auteur: Lana Van Hoof

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Een meneer is op zijn laptop zijn pensioen online aan te vragen
Online pensioenregeling dicht digitale kloof niet: “Niet van uitgaan dat iedereen zijn weg vindt”