Mijn zalig avontuur bij Smart Media Agency en mijn eerste publicatie

Het is een zonnige ochtend in juni wanneer de eerste papieren exemplaren van de langverwachte bijlage Fokus Zomer bij Smart Media Agency arriveren. Terwijl ik naar het stapeltje glimmende magazines kijk, voel ik een mengeling van opwinding en trots door mijn aderen stromen. Dit is het moment waarop mijn naam, voor het eerst, onder de gedrukte artikelen prijkt.

Als stagiair bij Smart Media Agency, een toonaangevend contentmarketingbureau dat onder andere de bijlage Fokus produceert, was mijn taak voornamelijk pure journalistiek voor Fokus. Vanaf dag één had ik de kans gekregen om mijn pen in beweging te zetten, maar het duurde vrij lang voordat een van mijn artikels de papieren versie haalde. Alles eindigde op de website. Pas sinds begin juni schitteren er drie van mijn artikelen in Fokus Zomer, dat gepubliceerd werd in Metro. Het gevoel van voldoening en vreugde is overweldigend wanneer ik het boekje eindelijk in mijn handen kan houden.

In mijn eerste artikel lees je over hoe je het hoofd koel houdt tijdens de warme zomertemperaturen in het tweede artikel ontdek je de zomerdrankjes van 2023. Twee normale, maar leuke artikels om te schrijven. Maar dan! Enkele pagina’s verder kom je op een hoogtepunt van mijn stage: het interviewen van de coverpersoon, niemand minder dan de getalenteerde komiek William Boeva. Het onderwerp: de zomerse avonturen van William. Een super luchtig stuk dus. Het gesprek met William was de max. In een sfeer van luchtigheid, plezier en ontspanning deelden we verhalen en grappen. Voor anderhalf uur dompelden we onszelf onder in de zonnige vibes van de zomer, en ik kan met zekerheid zeggen dat dit een van de hoogtepunten van mijn stage was. Het was een voorrecht om met zo’n fijne persoonlijkheid te mogen praten en zijn ervaringen in een luchtig artikel vast te leggen.

Terwijl ik terugkijk op mijn avontuur bij Smart Media Agency en de bijlage Fokus, koester ik de herinnering aan die eerste papieren artikelen met mijn naam eronder. Het was een moment van triomf en bevestiging dat ik op de juiste weg ben. Dat zal ik koesteren, terwijl ik me blijf inzetten voor het creëren van boeiende en inspirerende content. Met de zomer in volle gang en nieuwe kansen die voor me liggen, ben ik vastbesloten om mijn schrijftalent verder te ontwikkelen en de wereld te blijven verrassen met mijn woorden. Het avontuur gaat door, en ik kan niet wachten om te ontdekken welke sprankelende momenten de toekomst nog voor me in petto heeft.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Twee weken verder