Dartsbord met pijltjes

Hoofd Antwerp Expo Philippe Willegems: “Wij zijn enorm blij met de komst van Flanders Darts Trophy”

In september 2024 wordt er in Antwerp Expo een gloednieuw dartstornooi georganiseerd. De Flanders Darts Trophy maakt zijn intrede. Het congrescentrum Antwerp Expo is alvast enorm tevreden dat ze het evenement op touw mogen zetten. “Darten is populair geworden de laatste jaren, dat maakt het een actueel thema”, vertelt Philippe Willegems. 

Vanwaar kwam jullie interesse om zo een evenement te steunen?

“Wij beschikken over een divers cliënteel. We kregen twee weken geleden nog de trainingen van het WK gymnastiek over de vloer. We hebben 2 jaar geleden de World Choir Game georganiseerd, dat zijn de Olympische Spelen zangkoor. We organiseren beurzen, events, … Daardoor hebben we veel verschillende klanten hebben. Deze klant was op zoek naar een bepaalde ruimte die voldeed aan zijn eisen voor het darten. Darten is de laatste jaren populair geworden, dat maakt het een actueel thema. Met Dimitri Van Den Bergh en dergelijke, staan we toch mee in de picture.”

Hoe blij zijn jullie om zo een evenement naar Antwerp Expo te kunnen halen?

“Het is superleuk om hier de leiding over te hebben. Wij zijn enorm blij met de komst van het Flanders Darts Trophy.”

Zijn jullie van plan om het meer in de toekomst te gaan doen?

“Als de klant tevreden is over onze service, dan kunnen we uiteraard meerdere evenementen als deze verwelkomen. Zo kunnen we dit meenemen naar de toekomst.”

Met Dancing Dimi, The Hurricane, … zal Antwerp Expo in september 2024 exploderen.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Scoutsleider Rachel: “Met onze jeugdbeweging willen we jongeren van straat houden”