dr. Sevilay, oncoloog UZA

Jongvolwassenen moeilijk bereikbaar voor kankeronderzoeken

25 tot 29 jarigen staan niet te springen om zich jaarlijks te laten onderzoeken voor onder meer borst- en baarmoederhalskanker. Dat blijkt uit het nieuwe jaarrapport Bevolkingsonderzoeken naar kanker 2023 van het Centrum voor Kankeropsporing. 9 op de 10 kankers kunnen vroegtijdig en met gunstig resultaat behandeld worden als ze zo vroeg mogelijk worden opgemerkt door screenings. Professor Dr. Sevilay Altintas, oncoloog in het Universitaire ziekenhuis van Antwerpen, bevestigt het belang van vroegtijdige screenings.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Dag tegen kanker
Goed in je vel, ook als oncologisch patiënt