Study360 biedt 27 studeerlocaties voor Antwerpse studenten aan

Study360 is weer van de partij voor Antwerpse studenten. Zoals elke blokperiode, sinds 2015, zorgt STAN voor fijne locaties in Antwerpen waar studenten kunnen blokken. Deze editie zijn er vier nieuwe locaties van de partij: Kasteel Rivierenhof, CM Antwerpen, YWCA Antwerpen en Schoups & Coworking M127. Nog tot 2 februari kunnen studenten genieten van een unieke studie-ervaring.

Heel de kerstvakantie lang kunnen de Antwerpse studenten studeren unieke locaties als het MAS, het Rubenshuis en Play Zuid. Op sommige plaatsen zijn er zelfs extra faciliteiten voorzien, zoals gratis water en koffie, of ontspanningsmogelijkheden zoals een pingpongtafel.

Als student moet je je gewoon registreren op de site, waarna je een persoonlijke code krijgt. Op de website van STAN kan je op elk moment zien hoeveel mensen er op de locaties zitten en kan je kijken waar er nog plaats is. Zo kan je eens blokken in een andere omgeving dan aan je bureau.

Auteurs | Clara Remacle, Lana Marschang

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Antwerpse Mo (28) ontwerpt collectie voor SHEIN ‘Ze vroegen een vrouwencollectie, maar ik maak enkel uni-sex’