Parcours veldrit Antwerpen

Van Aert, Van der Poel en Pidcock strijden voor het eerst dit veldritseizoen tegen elkaar

Voor het eerst dit veldritseizoen zullen Wout van Aert, Mathieu Van der Poel en Tom Pidcock het tegen elkaar opnemen. Ze gaan de strijd aan op zaterdag 23 december tijdens de Scheldecross in Antwerpen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden want alle drie de heren wisten dit seizoen al een overwinning in de wacht te slepen.

Naast de grote drie zullen er ook heel wat andere toppers aan de start verschijnen in Antwerpen. Europees kampioen Michael Vanthourenhout en leider in de wereldbeker Eli Iserbyt zullen proberen de overwinning over de streep te trekken. Verder maakt ook Thibau Nys zijn terugkeer in het veld na een rustpauze van drie weken.

Donderdag en vrijdag wordt de laatste hand gelegd aan het parcours op en rond het Sint-Annastrand, waar de strijd tussen de toppers zal losbarsten.

Dat het een spannende wedstrijd zal worden, merkt de organisatie ook aan de ticketverkoop want al meer dan 7.000 mensen kochten een ticket om het spektakel live te kunnen volgen.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
De top voor Democratie – wat het betekent