buiging acteurs 'gendermonologen'

Theatervoorstelling Gendermonologen goed ontvangen in Rotterdam: ‘Jezelf zijn is niet moeilijk, het zijn de anderen die het moeilijk maken’

Vrijdag 15 maart speelde de voorstelling ‘Gendermonologen’ in Rotterdam, waarbij 5 jongeren hun persoonlijk verhaal vertellen waarin zij centraal staan, en wij waren erbij.

Het stuk geeft ons meer inzicht over wat het betekent om niet in het binaire hokje te passen en hoe deze 5 individuen hiermee hebben leren omgaan. Deze diverse verhalen worden verteld met behulp van zang, spel, dans, slampoetry en interactieve oefeningen. Een plek vinden in de samenleving, labels en verwachtingen, openbare toiletten en andere moeilijke onderwerpen die nog steeds een taboe vormen in deze samenleving komen aan bod.

Het zou waardevol zijn voor België en andere landen dat deze voorstelling ook daar wordt gespeeld, want er waren veel mensen van de LGBTQ+ gemeenschap aanwezig en ook zij waren onder de indruk én ze voelden zich gehoord.

Marie De Landtsheer – Xander Borghgraef – Wout Quick – Anna Huet – Charlotte Vervoort

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Personen die de extra richting voor advocaat volgen
Wie advocaat wil worden, dreigt meer te moeten betalen: “Duizenden euro’s voor een extra opleiding is echt overdreven”