Ajax in crisis: van sportieve tegenslagen tot commercieel succes

Het zijn moeilijke tijden voor wie Ajax lief is. De voetbalploeg was jaren vaste kost aan de top van de eredivisie, maar sinds vorig jaar steekt er meer dan één stok in de wielen. Trainers vliegen de deur uit en ook het bestuur is er niet in geslaagd de club terug op de rails te krijgen. Voor de trouwe supporters is het “huilen met de pet op.” Desondanks de sportieve staat blijft het product Ajax draaien. Commercieel gaat het de club voor de wind, zo beleefden ze vorig seizoen een recordjaar. Internationale fans komen en gaan en zorgen er mede voor dat de club niet helemaal kopje onder gaat.

Joppe Mendonck, Rafael Kroonenburg, Rafael Kroonenburg, Ella Suyckerbuyck en Aline Feringa

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Tree with branches
Don’t be a stranger