5 series om je positief te houden

“Wat moet ik nu doen?” Dat is de vraag dat veel mensen zich nu stellen nadat ons verteld wordt binnen te blijven en dat alles gesloten is. Ook evenementen van de zomer worden afgelast of uitgesteld. Met de constant negatieve berichtgeving, kan het soms moeilijk zijn om positief te blijven. Hier zijn vijf series die je op Netflix kan bekijken om je bezig te houden en om wat positiviteit, licht en humor in je dag te brengen.

Derry Girls (2018 – 2020)
In het midden van the troubles uit Noord Ierland in de jaren 90, navigeert Erin met haar 4 vrienden doorheen het leven als een puber. Via korte en snelle afleveringen, maakt de groep hilarische dingen mee. De serie steekt perfect in elkaar maar je zal ongetwijfeld ondertitels aan moeten zetten, hoe goed je Engels dan ook is.
(Met: Saoirse-Monica Jackson, Nicola Coughlan en Louisa Harland)

The Good Place (2016 – 2020)
The Good Place speelt zich af in het hiernamaals. De serie start waarin Eleanor Shellstrop dood is en in de goede plek belandt. Al snel ontdekt ze dat ze eigenlijk fout zit en met een andere Eleanor Shellstrop verward wordt. Eleanor is namelijk een vreselijke persoon geweest in haar leven op aarde. In de serie volg je haar op pad om een goede persoon te zijn in de hoop niet betrapt te worden via hilarische en filosofische anekdotes.
(Met: Kristen Bell, Ted Danson en William Jackson Harper)

The End of the F***ing World (2017 – 2019)
In deze Britse dark-comedy volg je een 17-jarige James die enorm graag iemand wil vermoorden. Hij vindt daar een brutaal leeftijdsgenootje voor, Alyssa. Samen rennen ze weg van huis en beleven ze een heel avontuur. 
(Met: Jessica Barden en Alex Lawther)

Glow (2017 – 2020)
In Glow volg je de wanhopige Ruth die steeds faalt om haar carrière als actrice te lanceren. Als ze geboekt wordt voor een rol in “Gorgeous Ladies of Wrestling” (Glow is een serie in een serie), maakt ze vanalles mee. De reeks zit vol met outcast-personages die moeten samenwerken om een goede show te maken, wat voor drama er zich ook achter de schermen afspeelt. Deze serie speelt zich af in de jaren 80 en komt van hetzelfde team als Orange is the New Black.
(Met: Alison Brie, Betty Gilpin en Marc Maron.)

Russian Doll (2019)
Nadia viert haar 36ste verjaardag. Al te blij is ze niet. Als ze op zoek naar haar kat is, wordt ze plots aangereden en sterft ze. Nadia viert haar 36ste verjaardag. Al te blij is ze nog steeds niet want nu zit ze met een déjà-vu. Nadia zit vast in een loop waarin ze telkens sterft en terug levend wordt en naar haar verjaardagsfeestje gaat. In deze dark-comedy, probeer je net als Nadia te ontdekken wat er precies aan de hand is. 
(Met: Natasha Lyonne, Charlie Barnett en Yul Vazquez)

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
“Dat ik op mijn 21 meteen mocht beginnen, vond ik top”