6 complottheorieën over het coronavirus

Wetenschappers beweren dat het COVID-19 virus natuurlijk ontstaan is zonder tussenkomst van de mens. Daar beginnen meer en meer mensen aan te twijfelen en dat is te lezen op sociale media. Ze vragen zich af of er iets verzwegen wordt over het virus en creëren verscheidene complottheorieën.

Vaccinpatenten

De farmaceutische industrie is uit op meer geld. Zij hebben genoeg wetenschappers en laboranten die een gewelddadig virus kunnen creëren en daarna oplossen met een vaccin. Ze kunnen veel geld verdienen met dit vaccin als ze er een patent op hebben, zodat andere bedrijven dit niet kunnen namaken. Dit vaccin was al op punt nog voor de vrijlating van het virus maar het wordt nog niet vrijgegeven. Ze doen dit om schrik te creëren wat voor meer klanten zorgt.

Survival of the fittest

De Chinese overheid wou het probleem van de vergrijzing en de overbevolking oplossen. Daarom heeft de overheid verschillende laboranten aan het werk gezet om een virus te creëren dat de zwakkeren snel uitschakelt. Als dit zich verspreid in alle continenten zal het probleem van de overbevolking makkelijk en snel opgelost worden.

Foutje…

In het Canadese Nationaal Microbiologisch Laboratorium ontwikkelden ze het coronavirus. Chinese spionnen zijn dit te weten gekomen en hebben het virus gestolen. Ze wouden dit overbrengen naar het Wuhan Instituut voor Virologie om het te laten nakijken, maar door een fout is het virus vrijgekomen en terechtgekomen op de Huanan vismarkt.

Islamisering

De salafisten hebben het coronavirus ontwikkeld met oliegeld om de Islam uit te breiden tot de wereldgodsdienst. Door dit virus gaan mensen meer gezichtsbedekking dragen ter bescherming. Zo worden gezichtsbedekking en boerka’s geaccepteerd in de maatschappij want het wordt als iets normaal gezien. Het virus is eerst in China vrijgelaten als experiment en als voorbereiding op de echte doelwitten: Europa en Amerika, omdat ze deze rijke continenten vooral willen bekeren. Afrika heeft niet veel geïnfecteerden want zij zijn geen doelwit want de islam groeit daar al vanzelf.

Biologische oorlog

Zowel China als Amerika wouden een biologische oorlog starten tegen de ander. Dat is veel makkelijker dan een gewone oorlog, want de soldaten van jouw land sterven niet. Ze hoopten met het COVID-19 virus het ander land onstabiel te maken waarbij de economie zou instorten. Dit komt, omdat het veel burgers op een korte periode kan raken en dat zorgt voor paniek.

Verminderde burgervrijheid

Onze overheden willen de burgervrijheid verminderen. Dit zouden burgers nooit accepteren en zij zouden in opstand komen. Daarom laten ze een virus los op de bevolking dat schrik veroorzaakt. Zij kunnen als helden maatregelen treffen die wij gewoon volgen uit schrik. Na een lange tijd in ons huis vast te zitten zijn wij al blij met iets soepelere maatregelen, maar het zal nooit meer hetzelfde zijn als voor het virus.Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Weer wennen aan het masker