Bucket List: corona editie

Iedereen heeft wel een lijstje van dingen die je nog wilt doen in je leven. Verre reizen maken, een nieuwe taal leren of een echte waaghals zijn en uit een vliegtuig springen. Wie zich deze dagen verveelt, kan alvast deze bucket list afwerken.

Leer een nieuw instrument spelen

Herken je dat gevoel wanneer je een artiest bezig ziet en denkt, dat wil ik ook kunnen. Wel, het is nu of nooit! Je hebt nu genoeg tijd om een nieuw instrument te leren spelen. Tegenwoordig is het ook veel makkelijker om een instrument aan te leren, met alle tutorials op YouTube. Dus neem je ukelele, tamboerijn of mondharmonica en speel er op los!

Schrijf een boek

Schrijf een boek over je leven of gebruik je fantasie en schrijf een zenuwslopende thriller. Wie weet ontdek je een verborgen talent en ligt je boek binnenkort bij Standaard Boekhandel.

Pimp je fiets

Fleur je oude fiets een beetje op! Geef hem een grondige poetsbeurt en haal de verf en stickers al maar boven. Heb je geen verf of stickers? Wees creatief en maak gebruik van lintjes en stoffen. Als je klaar bent kan je ineens een fietstochtje maken en pronken met je coole fiets.

Jaag achter de mol

Nu je toch tijd hebt kan je helemaal opgaan in de zoektocht naar de mol. Maak grondige analyses en schema’s en ga opzoek naar de verborgen hints! Wie weet kom je erachter en kan je tegen iedereen zeggen: ‘Ik wist het!”

Schrijf een brief naar jezelf binnen tien jaar

Vertel in de brief over je leven nu en wat er aan het gebeuren is. Je kan ook schrijven wat je allemaal nog hoopt te bereiken in je leven of jouw verwachtingen over de toekomst. Als je de brief dan binnen 10 jaar weer leest, kan je zien of je gelijk had!

Was je haar 3 weken niet

Probeer om je haar eens 3 weken niet te wassen. Het is niet alleen goed voor je portemonnee, maar het is ook heel goed voor je haar! Als je je haar enkel uitspoelt met water, wordt het veel gezonder. De eerste 3 weken is het vettig, maar daarna zul je resultaat zien!

Maak een puzzel van 1000 stukjes

Zet een lekkere tas thee, kies een goed muziekje en maak een puzzel van 1000 stukjes. Als je je niet lang kunt concentreren kan je de puzzel ook over meerdere dagen maken. De voldoening achteraf zal de moeite waard zijn!

Herbekijk je favoriete jeugdserie

Niets is zo leuk als oude herinneringen ophalen. Herbekijk je favoriete jeugdserie en voel je voor even terug wat jonger.

Maak een bijenhotel

Deze tijden kunnen we ons ook bezighouden met de natuur. Dat bijenhotel dat je elk jaar wilt maken, zal er deze zomer echt staan. Zoek online leuke ideeën op of gebruik je eigen originaliteit.

Blijf 24 uur wakker

Hier bereik je misschien niet veel mee, maar je wilt het toch eens gedaan hebben. Dan kan je het beter nu doen, nog genoeg tijd om uit te slapen! Maak een goede planning voor de nacht, van films kijken val je zeker in slaap. Je kan lekker koken of gaan joggen in de nacht. Veel plezier!

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
kangoeroes Mechelen
Kangoeroes Mechelen krijgen nieuwe sporthal