Een geïmproviseerde pingpongtafel

de dagen in quarantaine verstrijken en ik kruip steeds dieper in mijn laptop. De laptop is voor mij de perfecte manier om de coronacrisis te ontvluchten. Films kijken, videospelletjes spelen, muziek luisteren, YouTube video’s bekijken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Volgens mij is er niemand die zo goed in zijn kot kan blijven als ik. Van verveling geen sprake en ik kan nog maanden blijven doorgaan. Maar ik kom ook echt mijn kot niet meer uit. De meeste mensen voelen plots de nood om te gaan wandelen of in de tuin te zitten maar ik niet. Ik kom slechts een paar keer per dag uit mijn kamer om te eten en om met mijn familie te praten. Daar moet verandering in komen!

Een geïmproviseerde pingpongtafel later en ik kom mijn kot niet meer in. Twee schragen een oud bureaublad en een draagbaar pingpongnetje dat je op elke tafel kan klemmen, zorgen voor uren plezier. De tafel staat dan ook nog eens buiten waardoor ik mijn dagelijkse vitamine C opneem. Ideaal!

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Antwerp klaart de klus tegen tienkoppig Eupen