Enjoy the little things in life

We zijn al enkele weken verder en het einde is nog niet inzicht. Deze weken zijn voor sommige erg deprimerend, maar ik kan mijzelf elke dag nuttig bezighouden en daar ben ik erg blij om. Al verloopt elke dag zowat hetzelfde heb ik geen probleem met deze quarantaine. De eerste dagen waren erg stresserend door al dat slechte nieuws. Ik heb mezelf voorgenomen om het nieuws niet zo nauw meer op te volgen en die angst is gaan liggen of toch voor een stuk.

Net nu het zo’n mooi weer is en we niet kunnen genieten van een terrasje, kunnen we net genieten van de kleine dingen in het leven waar we nooit echt aandacht voor hadden. Quarantaine leert ons om meer van dingen te genieten. Je kan meer genieten van een zonsopgang of van te sporten, iets waar we vooraf nooit stil bij stonden hoe kostbaar vrijheid wel niet is.

Terwijl ik mijn conditie opbouw door te gaan joggen ga ik altijd eens langs bij vrienden, aan de deur natuurlijk. Zo houd ik mijn sociaal contact. Ik heb zelfs het gevoel dat ik mijn vrienden meer hoor in corona tijden dan in het normale dagelijkse leven. We bellen vaker en houden elkaar meer op de hoogte hoe onze dag verloopt.

We kunnen er niet onderuit en het echte leven zal nog enkel weken stilstaan dus we moeten ‘er het beste van maken’ en genieten van elk vrij moment nu het er nog is.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
foto van een veld dat getroffen is door de wateroverlast
Meer waterpompen nodig in de Westhoek