Gamen in tijden van quarantaine

Mijn grootste lichtpunt aan deze quarantaine is dat ik buiten het schoolwerk tijd heb om dingen te doen die ik graag doe! Zo heb ik enorm veel tijd om te sporten, films te kijken, boeken te lezen en vooral… te gamen.  

Amper één week in quarantaine en er zijn al twee nieuwe toppers van games uitgekomen, waaronder Animal Crossing New Horizons en DOOM Eternal. Deze games kunnen niet meer van elkaar verschillen, maar beide houden ze me bezig en zorgen ze ervoor dat ik geen domme dingen tegen de verveling ga doen, zoals m’n eigen haar knippen. 

De game waar ik echter het meeste naar uitkeek was Animal Crossing. Een onschuldig spelletje op de Nintendo Switch waar je als je eigen gedigitaliseerde versie van jezelf op een eiland gaat wonen met enkele pratende dieren. Al snel ontdek je dat het eiland je altijd wel nieuwe dingen geeft om te doen. Zo kan je gaan vissen of insecten vangen om in je museum tentoon te stellen, of misschien wil je wel een boerderijtje beginnen op je eiland? De mogelijkheden zijn eindeloos en het spel is op ieders tempo. De schattige en optimistische stijl van het spel is een perfecte ontsnapping in deze donkere dagen. 

DOOM Eternal daarentegen is dan weer een spel waar je slechts één doel hebt. Demonen zo brutaal mogelijk afmaken. De aarde is overspoeld door demonen en helachtige wezens en het is jouw taak ze allemaal af te maken. Een heel simpel concept maar eentje dat zorgt voor uren speelplezier dankzij de soepele controls en gunplay. 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Malaise bij Anderlecht: “Ze hebben een slechte zaak gedaan door Kompany uit de club te zetten”