Rock, Paper, Pencil

In deze tijden van (verplichte) onthaasting, is het fijn om eens terug te denken aan ons Games & Comics Festival in de Warande op 21 december! Creativiteit, strips en bordspellen hebben toen voor een heerlijke dag gezorgd. En kijk: strips lezen, bordspellen spelen en creatief bezig zijn, dat kan nog altijd nu we misschien iets meer thuis zitten in de komende weken!

Wietse De Smet en ik maakte enkele maanden geleden deze reportage. Dit leek ons een geschikt moment om eens terug te kijken naar deze inspirerende dag. Hopelijk kunnen we snel terug met zijn allen samenkomen om te tekenen, te knutselen of op een andere manier creatief aan de slag te gaan of om met vrienden, die je nu misschien nog moet missen, een leuk gezelschapsspelletje te spelen! Zie jij jezelf ergens door het beeld lopen?

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Cocktailbar Sin Seven
De Wever laat alweer café sluiten wegens overlast